Vælg sprog

Maskinparken

 

CNC slibning

CNC slibning

CNC slibemaskiner, Walter Helitronic Power med 5 akser og altid opdateret med det nyeste software. Vi kan tilbyde alle former for slibning af skærende værktøjer i HM og HSS. Maskinerne er med robatlader, til små og lidt større serier.


CNC drejning og fræsning

CNC drejning og fræsning

CNC dreje- og fræsegruppen fremstiller skaftematerialer til speciale profilstål og formbor. Mindre serier værktøj efter tegning fremstilles gerne.


Universalslibning

Universalslibning

Vores specialmaskiner er udstyret med spiralanordning, radiusapparat, digital og målelup med 40 x forstørrelse. Herved sikres at mål, radius og vinkler måles direkte under fremstillingsprocessen. Produktionen omfatter formbor, rivaler, stikler, kanonbor og rømmeværktøj i HM og HSS, samt værktøjer med påloddede platter eller med udskiftelige standard HM-platter. Alle værktøjer kan overfladebehandles og belægges ved hjælp af de nyeste belægningsprocesser.


Profilslibning

Profilslibning

Slibning af profilstål med påloddede og udskiftelige platter på specialmaskiner med projektorskærm. Måleforhold 1:10, 1:20 og 1:25


Planslibning

Planslibning

Blohm plansliber. Maskinen er udrustet for dybdeslibning med diaform 1:10 samt digital måleudstyr.


Rundslibning

Rundslibning

Rundslibning udføres på Studer maskiner med cyklusprogram og målestyring og digital. Ud- og indvendig slibning af serier udføres fra 1-100 stk.
Dimensionsområdet ligger op til Ø 350 x 700 mm. Der kan slibes med tol. ± 0.001 mm.


Kontrolmålerum

Kontrolmålerum

Alle færdige værktøjer kontrolleres/opmåles i eget målerum før afsendelse til kunden. Efter ønske vedlægges målerapport.